You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Ікра овочева з баклажанів або з перцю солодкого

Потрібні продукти: баклажани або перець солодкий, томати червоні, морква, цибуля, біле коріння, зелень, сіль, гіркий і запашний перець, олія соняшникова.

Відсортовані овочі миють у проточній воді, потім пе­чуть у духовій шафі або на залізному листі доти, поки плоди стануть м’якими.

Коренеплоди, цибулю і зелень готують так само, як і для фаршированих баклажанів.

Томати червоні обчищають від плодоніжок, миють у проточній воді, нарізають, проварюють у каструлі до розм’якшення і протирають крізь друшляк.

Одержану томатну млсу зливають в емальовану каструлю, уварю­ють до половини початкового об’єму, додають подріб­нені баклажани або перець, обсмажену моркву, біле коріння, цибулю, зелень, сіль, прянощі, перець гіркий і запашний і, перемішуючи, тушкують 10 хв.

Leave a Reply