You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Груша маринована

Відсортовані груші миють у холодній воді, з дрібних видаляють серцевину, а крупні плоди консервують поло­винками або четвертинками.

Груші   бланшують у киплячій   воді   1—2 хв. Ніжні сорти груш, що швидко розварюються, можна не блан­шувати. Після бланшування груші охолоджують і укла­дають в банки. На дно банки місткістю 1,0 л кладуть З—4 горошини запашного перцю, 0,5—0,7 г кориці і З—4 зернини гвоздики.

Наповнені банки заливають гарячою маринадною заливкою.

Для приготування заливки на 10 банок місткістю 1,0 л кожна потрібно (в г): води 2950, цукру 950, оцту 6%-ного 850.

Закатують банки і стерилізують так само, як і з ма­ринованими яблуками.

Leave a Reply