You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Фруктові начинки для пирогів

Начинки приготовляють з яблук, айви або вишень. Яблука і айву сортують за стиглістю, миють у про­точній воді, обчищають від шкірочки і видаляють по шкоджені місця.

Потім плоди зберігають у воді. Вишні також сортують за стиглістю, вибраковують пошкоджені ягоди, миють у проточній воді і видаляють з них кісточки ручною машинкою.

Підготовлені яблука або айву подрібнюють на крупній тертці, до одержаної маси додають цукор (200 г і 1 кг фруктів) і перемішують. Вишні пересипають цукром (200 г на 1 кг вишень) і так само перемішують.

Суміш з цукром щільно укладають в банки, які закатують і стерилізують при 100° банки місткістю! 0,5 20 хв., а 1 л — ЗО хв.

Leave a Reply