You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Буряки мариновані

Для маринування відбирають свіжі, молоді, без по­шкоджень коренеплоди, однакові за величиною і кольо­ром. Корінь і бадилля відрізають, миють, бланшують у киплячій воді цілими, не обчищаючи шкірочки.

Залежно від розмір) буряків час бланшування різ­ний: для дрібних коренеплодів — ЗО хв., для крупних — 45 хв.

Бланшовані буряки обчищають від шкірочки, проми­вають у воді, нарізають кубиками, пластинками або скибочками, укладають у банки. На дно кожної банки місткістю 1 л необхідно покласти 4—5 горошин перцю запашного і стільки ж гіркого, 0,3 г кориці і 6 зернин гвоздики.

Укладені в банки овочі заливають гарячою (70—80°) маринадною заливкою.

Tags:

Leave a Reply