You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Баклажани, нарізані кружальцями, з овочевим фаршем у томатному соусі

Потрібні продукти: баклажани, морква, цибуля, червоні томати, зелень, біле коріння, сіль, олія соняшни кова, цукор, перець гіркий і запашний. Продукти підготовляють так само, як при приготуванні баклажанів фаршированих.

Підготовлені баклажани нарізають кружальцямиі завтовшки 10—20 мм, кладуть на сплетену з лози або дерев’яну решітку, після чого з обох боків посипають сіллю і залишають на 20 хв. для видалення гіркоти Кружальця обкачують у борошні і обсмажують в со- няшниковій олії до золотистого кольору.

На 10  банок  місткістю 0,5 л кожна  потрібно (в г)1 моркви обсмаженої 400, білого коріння обсмаженого 40 цибулі обсмаженої 60.

У підготовлені банки заливають першу порцію, щільно укладають половину обсмажених кружальцями баклажанів, потім фарш і другу половину баклажанів, після чого заливають рештою соусу.

Співвідношен­ня продуктів (в г) при укладанні в 0,5 л банку: обсмажених кружалець баклажанів 275, овочевого фаршу 50 томатного соусу 175.

Наповнені  банки  накривають кришками, закатуют і стерилізують: банки місткістю 0,5 л — 90 хв.,  1,0 л 120 хв. при 100° (рахуючи з моменту закипання води).

Leave a Reply